Parc Aventură Brașov

Parcul de aventură este o metodă ideală de petrecere a timpului liber cu familia sau cu prietenii. Aici te vei bucura de momente unice, având parte de activități sportive și recreative desfășurate în aer liber.

Parc Aventură Brașov te întâmpină cu 14 trasee de dificultate progresivă. Fiecare dintre doritori va trebui să poarte pentru siguranță, pe tot parcursul activității, un echipament de siguranță cu 2 carabiniere. Unele dintre trasee sunt potrivite chiar și pentru copiii cu vârste mai mici de 8 ani, acestea fiind dotate cu un sistem de securitate fără manipularea carabinierelor, pentru maximum de siguranță.

Traseele pe vârste si culori

Traseele pe vârste si culori

Parcul îți oferă și alte posibilități de distracție și aventură. „Marea Tiroliană peste Lac” este una dintre acestea. Astfel, curajoșii vor traversa, suspendați la înălțimea de 3 metri, lacul care are o lungime de 111 metri. „Închide ochii și sări” reprezintă un alt joc ce oferă senzații tari tuturor doritorilor. Acesta presupune să sari în gol de la o înălțime de 16 metri. Ce spuneți, v-aventurați?

Mai multe detalii despre cum poți avea parte de cele mai tari senzații în cele mai sigure condiții, puteți găsi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut