Phoenix Extreme Park

Phoenix Extreme Park este un parc de aventură amplasat în apropierea Bucureștiului, în zona Pădurii Cernica. Parcul este potrivit pentru toți cei care vor să îmbine recreerea în aer liber cu adrenalina oferită de activitățile sportive.

Spațiul este ideal pentru întreaga familie întrucât aici veți găsi activități potrivite pentru toate vârstele și toate gusturile. Astfel, printre facilitățile oferite de acest complex se numără: spațiu de picnic dotat cu grătar, mese și băncuțe, puncte de colectare a deșeurilor și grupuri sanitare; 9 trasee prin copaci, disponibile atât pentru copii, cât și pentru adulți; cea mai lungă tiroliană, de 800 m, care traversează lacul Cernica; tir cu arcul pentru cei care se vor a fi Robin Hood sau pescuit sportiv pe lacul Cernica.

Toți cei care pășiți în perimetrul Parcului sau doriți să luați parte la activitățile Phoenix Extreme Park, sunteți obligați să citiți și să acceptați Regulamentul intern. Pentru a avea parte de cea mai tare zi în acest parc de aventură, vi se recomandă să faceți rezervări cu cel puțin 24 de ore înaintea momentului sosirii.

Preț/Persoană

Trasee copii sub 12 ani 35 lei/3 ore
Trasee copii peste 12 ani și adulți 45 lei/3 ore
Tir cu arcul 5 lei/5săgeți
Pentanque 20 lei/ora
Tiroliană 20 lei
Paintball 30 lei/100 bile
Taxă agrement 5 lei/persoană
Taxă acces auto și acces șofer 15 lei
Închiriere masă picnic 15 lei

Pentru mai multe detalii puteți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut