Cotroceni On Ice

Cotroceni on Ice este parte a grupului german Ice Business, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială privind dezvoltarea de patinoare permanente și mobile. Ice Business își bazează întreaga activitate pe conceptul calității, obiectivul principal fiind acela de a crea patinoare profesionale într-un mediu relaxant și plăcut.

Cotroceni on Ice poate fi considerat fără doar și poate un spațiu de agrement modern care vizează promovarea unui stil de viață sănătos, prin practicarea de sporturi pe gheață într-o ambianță specială. Pe lângă oferirea unui cadru excelent de petrecere a timpului liber, Cotroceni on Ice vă oferă ție și kinderului tău posibilitatea de a participa la diverse evenimente inedite: demonstrații de patinaj artistic, evenimente tematice pe gheață, concerte, festivități cu ocazia sărbătorilor și numeroase suprize pentru pasionații de patinaj.

Programul zilnic presupune desfășurarea de sesiuni de 90 minute cu pauze de 30 de minute între ele, pentru refacerea peliculei de gheață.

Mai jos găsiți detaliat programul:

Luni – Joi 10:00 – 24:00
Vineri 10:00 – 01:00
Sâmbătă 10:00 – 01:00
Duminică 12:00 – 24:00

*Cotroceni on Ice menționează că în fiecare marţi, miercuri, vineri şi duminică între orele 22:00 – 24:00 şi în fiecare marţi şi joi în intervalul 20:00 – 21:30, patinoarul va fi închis publicului larg pentru desfăşurarea în condiții propice a antrenamentelor de hockey.

Pentru mai multe detalii puteți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut