Bursuceii Veseli

Bursuceii Veseli este un proiect care a luat naștere datorită sprijinului obținut din accesarea de fonduri europene, definindu-se pe piață ca un nou concept de centru recreativ pentru copii. Spațiul vine în ajutorul tuturor părinților, oferindu-le acestora o metodă modernă pentru petrecerea timpului liber al prichindeilor.

Copiii înscriși în programele oferite de Bursuceii Veseli se vor putea bucura de oferte personalizate, realizate în funcție de dorințele copiilor, cât și de cele ale părinților. Astfel, metodele de recreere vor fi modelate în funcție de dorințele tale, tipurile de abonamente fiind de asemenea flexibile.

Activități desfășurate la Bursuceii Veseli

Activitățile desfășurate sunt numeroase, oferind o paletă variată de metode de recreere: cursuri de înot practicate în prima piscină publică acoperită, pentru care calitatea apei este asigurată de instalaţie cu ozon; educaţie ecologică şi cultivarea plantelor chiar de către copii în sera proprie a centrului. Tototdată, picii beneficiază de programe de educaţie tehnologică prin intermediul programelor informatice create special pentru copii şi adaptate fiecărei vârste a cursanţilor. Activitățile vizează, de asemenea, stimularea creativităţii; autocunoaşterea şi evaluarea aptitudinilor fiecărui copil în atelierele de muzică, artă plastică, dans, teatru şi arte vizuale.

Toate activitățile se desfășoară cu echipamente de ultimă generație, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate, pe primul plan situându-se siguranța tuturor picilor.

Piscina Bursuceii Veseli

Piscina de la Bursuceii Veseli este o altfel de piscină. Împrospătarea apei din cadrul acesteia se realizează zilnic, tot atât de des fiind verificată și calitatea acesteia. Mai mult, filtrarea și dezinfectarea apei se realizează prin procedee moderne astfel că, în urma desfășurării acestora, copilul tău nu va întâlni niciun tip de disconfort de genul iritaţia ochilor, pielea uscată sau miros neplăcut după baie.

După cum observăm, cei mici se pot bucura de petrecerea timpului într-un mod calitativ în ambianța specială pusă la dispoziție de Bursuceii Veseli.

Mai multe detali despre pachete și tarife puteți găsi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut