Divertiland

Divertiland reprezintă un parc de distracții, amplasat în Chiajna, care dispune de o mulțime de atracții, potrivite pentru toate gusturile. Cele mai spectaculoase tobogane pentru curajoși, piscină cu valuri pentru aventurieri sau nisip fin și auriu pentru doritorii de relaxare, toate sunt disponbile în același loc.

La Divertiland există numeroase metode de amuzament și pentru cei mici. Cu o zonă special creată pentru ei, copiii se pot bucura de piscine și tobogane pe mărimea lor, de o fortăreață a ploii unde se pot juca necontenit sau de un pavilion umbrit unde se pot odihni după amiază.

În acest complex, piscina cu valuri invită toți doritorii de surf la cursuri, alături de trainer-ul și talentatul Tiberiu Balică. Mai mult, aici își vor găsi locul și pasionații de volei. Pe o plajă de circa 8 000 mp de nisip fin se dă startul distracției. Amatori sau profesioniști, toți sunteți invitați să ocupați locul în teren și să începeți jocul.

În cadrul acestui parc te poți bucura și de yoga pe un Stand Up Paddleboard sau poți lua cursuri de înot de la profesori specializați în domeniu.

Pentru mai multe detalii despre cum să savurezi o zi întreagă la Divertiland, intră AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut