Orhideea Spa

Amplasat în sectorul 1 al Bucureștiului, Orhideea Health&Spa este un complex născut din pasiunea pentru wellness. Serviciile din cadrul acestui spa stimulează un stil de viață sănătos. În acest mediu, prezența aromelor spa nenumărate, a muzicii relaxante și a variației de culori, ce induc calm și armonie, vă vor încânta toate simțurile.

La Orhideea Heath&Spa vei putea savura metode inedite de relaxare, atât occidentale, cât și orientale. Indiferent de ceea ce alegi, mișcarea, nutriția și relaxarea sunt principalele puncte ce definesc activitățile din cadrul acestui complex. Fie că preferi o sesiune energizantă de fitness sau înot, fie că sărbătorești cu prietenii diverse evenimente speciale în cadrul unui Spa Party, sau poate dorești să atingi apogeul relaxării, oricare dintre aceste variante este posibilă în cadrul acestui centru de sănătate și relaxare.

Orhideea Spa este potrivit și pentru cei mici, aceștia având la dispoziție o piscină pe măsura lor, numai bună pentru bălăceală. Copiii au permis accesul doar în compania unui adult, iar persoanele care suferă de afecțiuni dermatologice sau viroze respiratorii au accesul strict interzis.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut