Splash Academy

Splash Academy are ca principal obiectiv dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a prichindeilor, prin sfătuirea și încurajarea acestora de a practica înotul.

Întregul complex construit – ambient, tehnologie, proceduri – are ca principal punct de referință siguranța și sănătatea copiilor. Echipa Splash Academy este una profesionistă care știe să îmbine perfect seriozitatea și latura educativă cu farmecul și culoarea copilăriei. În acest mod, antrenamentele se vor desfășura într-un mediu vesel, dar și provocator din punct de vedere al asimilării de noi cunoștințe în materie de înot.

Pe lângă un ambient plăcut, Splash Academy pune la dispoziția clienților un mediu sigur și modern. Astfel, sunt utilizate cele mai noi tehnologii de tratare a apei şi a aerului, cele mai sigure materiale şi cele mai complexe proceduri de biosecuritate, control al vectorilor, management al factorilor de hazard şi menţinere a microclimatului. Toate procesele care vizează siguranța piciului tău sunt automatizate, pentru a evita erorile umane.

Mediul înconjurător reprezintă cel mai bun prieten al echipei Splash, astfel că întreaga activitate a acestui complex lasă foarte puține urme de dioxid de carbon în natură. Această reușită se datorează echipamentelor de ultimă generație utilizate: sistemul de tratare a apei nu utilizează substanţe chimice, sunt utilizați doar detergenţi şi dezinfectanţi biodegradabili, toate echipamentele şi corpurile de iluminat au consum redus de energie şi nu poluează fonic, încălzirea şi răcirea se realizează centralizat, prezența panourilor solare pentru eficienţă energetică şi alte asemenea.

Apelând la serviciile Splash Academy vei avea siguranța că piticul tău își va petrece timpul într-un mediu favorabil dezvoltării personale, sub supravegherea unei echipe specializate.

Detalii despre servicii și tarife sunt disponibile AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut