Waterpark

Înființat încă din anul 2004, Waterpark reprezintă un complex de distracții potrivit pentru tot sezonul cald, fiind localizat în orașul Otopeni.

Un adevărat oraș al distracției, acesta însumează o suprafață de 40 000 mp, având o capacitate de 5 000 de persoane. În cadrul parcului sunt disponibile o mulțime de atracții, astfel încât să nu te plictisești întreaga zi. 10 piscine, 1 râu care înconjoară „Muntele distracţiei”, 30 de tobogane cu apă având o lungime totală de 1 170 metri, şezlonguri, umbrele, colaci, teren de volei şi fotbal pe nisip, toate sunt ideale pentru o zi relaxantă și distractivă, petrecută cu familia.

Waterpark este structurat pe zone cu tematici specifice: zona copiilor, zona adulților, zona food&beverage, zona VIP, zonele sportive.

Iubitorii de sport dispun de terenuri de tenis și fotbal sintetice, amenajate după ultimele standarde.

Complexul este dotat și cu echipamente de tratare a apei de ultimă generație, astfel că tu te vei putea bucura constant de o apă perfect curată. Mai mult, spațiul dispune și de o tehnologie de filtrare cu nisip quartz pentru menţinerea calităţii apei în parametrii normali.

Un Comentariu

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut