Army Paintball

Army Paintball reprezintă cel mai mare concept de Paintball Indoor și Outdoor din România, adresându-se tuturor doritorilor de distracție, aventură și acțiune.

Army Paintball București dispune de 5 terenuri de paintball cu tematici diverse, având suprafețe cuprinse între 3.000 și 20.000 mp. Mai mult, acest loc din București beneficiază și de singurul teren în totalitate indoor din România. Suprafața pusă la dispoziție este de circa 1.050 mp, terenul fiind amplasat în apropierea stațiilor de metrou Constantin Brâncoveanu, Piaţă Sudului și Apărătorii Patriei.

Activitatea de paintball, atât indoor, cât și outdoor este o metodă extraordinară de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie.

Copiii vor descoperi o adevărată plăcere în a învăța regulile acestui joc. Mai mult, în încercarea de a îndeplini diverse misiuni, cei mici își vor dezvolta capacitatea de a gândi strategic.

Atât pentru profesioniști, cât și pentru începători, paintball-ul este un sport extrem, bazat pe disciplină și reguli bine stabilite. Pe lângă o ingenioasă metodă de petrecere a timpului liber, paintball-ull este utlizat pentru atrenament, atât de către forţele de ordine, cât şi de personalul din armată. Mai mult, periodic se desfășoară și competiții profesioniste de paintball, ligi şi campionate, în care cei mai buni se luptă pentru supremație.

Tarife

Preț/Copil

 

Nr. Participanți

Tarif (Petrecere: 3 ore) Pachetul conține
până în 10 participanți (inclusiv)  tarif fix: 600 lei/aniversare  2000 bile
 11 – 20 participanți  55 lei/participant  200 bile/participant
 20 + participanți  49 lei/participant  200 bile/participant

Jocul este unul dinamic, testându-ți vigilenţa şi capacitatea de a fi un bun camarad!

Mai multe detalii poți găsi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut