Beauty Play

Amplasat în sectorul 3, Beauty Play te întâmpină cu o altfel de frizerie în care și cel mai capricios prichindel se va lăsa fără probleme pe mâna stiliștilor deghizați în personaje de poveste.

Cu toți știm că foarfeca reprezintă o adevărată oroare pentru mulți dintre prichindei, primul tuns transformându-se, de cele mai multe ori, într-o experiență cu adevărat urâtă. Din acest motiv, la frizeria pentru copii Beauty Play, stiliștii sunt deghizați în personaje de poveste, în timp ce scaunele de tuns se transformă în mașinuțe. Înainte sau după tuns, copiii se pot destinde la locul de joacă dotat cu castel și tobogan gonflabil.

Echipa Beauty Play tratează fiecare pitic cu multă dragoste și răbdare, astfel că acesta va ajunge să se tundă de bună voie și nu obligat. În acest timp, puteți da și voi o fugă la salonul de înfrumuseţare din aceeaşi incintă, pentru a vă relaxa cu diverse tratamente de înfrumuseţare sau remodelare corporală.

Această frizerie este un spațiu în care copiii vin cu drag, tunsul fiind transformat într-o experiență frumoasă, fără să îi înspăimânte pe cei mici.

Preț Coafor Copii

Tuns (până la 6 ani) 25 lei
Tuns (peste 6 ani) 15 lei
Schimbare look 25 lei
Tuns breton 10 lei
Spălat 10 lei
Coafat 25 lei
Coafat ocazie 50 lei

În fiecare sâmbătă, începând cu ora 11:00, toți copiii sunt așteptați la Beauty Play pentru a se bucura de piese de teatru cu actori profesionişti, spectacole interactive cu personaje costumate şi păpuşi.

Preț/Persoană

Teatru de păpuși 15 lei
Loc de joacă 15 lei/timp nelimitat Gratuit pentru clienții salonului de infrumusețare

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut