City Stars

Orășelul City Stars invită toți piticii cu vârste între 2 și 10 ani să descopere o mulțime de atracții și jucării potrivite pentru toate gusturile.

Cei mici vor fi întâmpinați cu o gonflabilă amuzantă Happy Clown; un spaţiu de aventură TROPIC cu tobogane şi tunele întortocheate; piscină cu bile trăsnite; balansoare buclucaşe; măgăruşi şi elefanţi gata să se ia la întrecere, precum și o varietate de jucării de pluș vesele şi captivante.

Cei mai măricei vor avea și ei parte de o mulțime de surprize: trambulină săltăreaţă; joc de tenis în echipe; curse de maşinuţe galopante; jocuri de fotbal şi hochei antrenante; jocuri de logică şi perspicacitate prin lego şi puzzle adecvate vârstei lor; discotecă, karaoke, jocuri de lumini, hituri la modă, dansuri colective şi momente magice.

City Stars dispune și de colțul artiștilor în cadrul căruia copiii își vor putea testa și practica îndeletnicirile muzicale sau de pictură.

Indiferent de activitățile desfășurate, micile steluțe se vor bucura de atenția continuă a personalului specializat.

Aventura City Stars poate fi savurată în următoarele condiții:

Preț/Persoană:

Luni – Duminică 10 lei/oră 16 lei/2 ore

*Înainte de a veni la locul de joacă, puteți verifica telefonic disponibilitatea acestuia, întrucât pot avea loc cursuri sau petreceri private în timpul cărora spaţiul de joacă este închis.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut