Dumbolino Land Gorjului

Dumbolino Land Gorjului organizează cele mai simpatice petreceri pentru copii, într-un mediu sigur, educațional și stimulativ de joacă.

Dispunând de o suprafață de aproximativ 200 mp, Dumbolino Land îți pune la dispoziție un spațiu curat cu jocuri și activități pentru toate vârstele. În timp ce copiii se vor bucura de numeroase metode de amuzament, voi vă veți putea relaxa într-un ambient confortabil savurând o cafea, un ceai sau o băutură răcoritoare, urmărind programele TV preferate ori navigând pe internet.

Locul de joacă este dotat cu o mulțime de atracții: structura modulară, balansoar ergonomic şi cauciucat, tobogan, leagăne, maşinuţe mecanice, bazin cu margini moi, plin de bile colorate, căsuţa Piticilor, dartz electronic, air-hochey, fussball, X-Box Kinect, tiroliană și multe alte jucării potrivite pentru dezvoltarea limbajului, sociabilității, creativității sau imaginației.

Tarife

Preţ/Copil 

Prețurile listate mai jos sunt valabile pentru accesul la locurile de joacă. Preţurile aferente petrecerilor sunt disponibile la  paginile dedicate petrecerilor – Petreceri Dumbolino sau Petreceri Haos:

Luni – Joi
12 lei/oră
20 lei/2 ore
25 lei/toată ziua

 

Vineri – Duminică
15 lei/oră
25 lei/2 ore
35 lei/toată ziua

 

Abonamente lunare
130 lei/12 intrări
70 lei/6 intrări

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut