Elisa Playground

Locul de joacă Elisa Playground este situat în cartierul Crângași, în aproprierea Maternității Giulești și se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Elementul definitoriu pentru acest loc de joacă este faptul că a fost înființat ca o afacere de familie, în care cei doi părinți se implică în totalitate, folosindu-se de întreaga lor experiență pentru a oferi copiilor o atmosferă extrem de primitoare.

În acest spațiu, piticii se pot bucura de o mulțime de atracții – piscină cu bile, tobogan, mingi săltăreţe, crocodil, buburuză, leagăn, air-hochei, wii sensor, xbox kinect și multe altele – timp în care tu te poți relaxa la o cafea, suc sau apă plată.

Se zvonește că la Elisa Playground ai parte și de cele mai frumoase petreceri din oraș. Indiferent de eveniment – serbări şcolare, serbări pentru grădiniţe, petreceri de Crăciun etc.– aici distracția atinge cote maxime. Trebuie doar să suni în prealibil ca să te asiguri că întregul local îți stă la dispoziție. Mai mult, la cerere, echipa asigură animatori care să antreneze kinderii în cele mai amuzante activități.

Preţ/Persoană

Pentru o ora de zbenguială, plătiţi la locul de joacă Elisa Playground:

Luni – Vineri 8 lei/oră
Sâmbătă – Duminică 10 lei/oră

NOU! Preţ pentru 3 sau mai multe ore consecutive la locul de joacă:

Luni – Vineri 20 lei
Sâmbătă – Duminică 25 lei

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut