Gymboland

Amplasat în mall Afi Palace Cotroceni, Gymboland este un spațiu care reușește să redea întocmai farmecul copilăriei pe care fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, îl păstrează ascuns într-un colț de suflet.

Gymboland reprezintă paradisul fiecărui pitic. Cu o mulțime de jocuri, aici, până și cel mai capricios prichindel va fi pe deplin mulțumit. O mulțime de atracții precum jucării moi, gonflabile, tobogane, piscine şi tunuri cu bile sau trambuline uriaşe, panouri cu ecrane tactile, toate se adresează prichindeilor de diverse vârste, stimulând nu doar motricitatea, ci şi abilităţile cognitive ale copiilor. De această panoramă se poate bucura orice pitic, sub atenția continuă a personalului simpatic și bine instruit.

Ținutul Gymboland promite aventură și mister pentru toți copiii. Aici, orice prichindel se poate transforma în personajul dorit, orice fantezie devine realitate și fiecare experiență este unică de fiecare dată. Mai mult, pășind pe acest tărâm fermecat, kinderii vor călători în universul fericirii, iar tu vei avea siguranța că tocmai i-ai oferit una din cele mai frumoase amintiri.

Mai multe detalii poți găsi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut