La Iris – Club de familie

Amplasat într-un spațiu decorat cu mult bun gust din zona Cotroceni, La Iris reprezintă un proiect de familie născut din dorința de a construi un loc de joacă așa cum fiecare părinte visează pentru copilul său.

Mai mult decât atât, locul este potrivit pentru organizarea de petreceri în care să se lege prietenii pe viață. Totodată, acesta pune la dispoziția părinților un club în care ei să se relaxeze în tihnă și să se joace diverse jocuri de societate.

Decorarea spațiului s-a desfășurat cu multă răbdare, atenție pentru detalii și o mulțime de gânduri bune. Astfel, vă puteți bucura de un spațiu primitor în care copiii să se simtă liberi, să alerge desculţi prin iarbă, să devină eroi legendari în căsuţa din copac, să se joace v-aţi-ascunselea, şotron şi alte jocuri ale generaţiei cu cheia de gât.

Privind organizarea petrecerilor, totul va fi exact așa cum voi doriți. Voi sunteți cei care decideți de unde luați mâncarea și băutura, ce furnizor de servicii folosiți sau câți copii vreți să invitați. Aici puteți închiria doar localul sau puteți beneficia de o gamă diversificată de servicii pentru petreceri copii puse la punct în cele mai mici detalii.

La Iris este și sursă de creativitate pentru orice prichindel. În fiecare săptămână, copiii sunt invitați la spectacole, ateliere de creaţie, cursuri de teatru şi televiziune, dezvoltare personală, limbi străine, street dance şi câte şi mai câte. Pentru mai multe detalii şi programul exact, puteți să verificați calendarul de evenimente, disponibil AICI.

Tarife acces loc de joacă

Preț/Persoană

Luni – Vineri 15 lei/oră
Sâmbătă – Duminică 20 lei/oră
Abonament Lunar 250 lei

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut