Little Texas Kids Roof

Kids Roof Village reprezintă un nou spațiu de joacă indoor, o surpriză oferită de echipa Little Texas tuturor copiilor.

Locul pune la dispoziția celor mici o suprafață generoasă, decorată într-un stil vesel și animat. Acesta este dotat cu un playground dispus pe 2 nivele, trasee cu obstacole, tobogan, piscină cu bile, șevalete pentru desen și o mulțime de jocuri care, cu siguranță, vor fura zâmbete tuturor copiilor cu vârste între 3 și 10 ani.

Inocența copilăriei trebuie trăită de fiecare pitic!

Noul loc de joacă Kids Roof Village oferă experiențe inedite tuturor copiilor. Aceștia dansează, cântă, se distrează și învață lucruri fascinante, alături de o mulțime de personaje îndrăgite ale copilăriei.

Aici, cei mici pot lua parte la numeroase ateliere, menite să sporească interacțiunea, comunicarea, îndemânarea sau creativitatea. Mai mult, prin intermediul atelierelor de creație și de gătit sau atelierelor de povești și petrecerilor tematice organizate, kinderii își vor dezvolta limbajul și își vor îmbogăți cultura generală și imaginația.

Locul de joacă este ideal și pentru petrecerea unor momente de neuitat cu ocazia evenimentelor speciale din viața copiilor. Aici, fiecare party este decorat cu elemente jucăușe și baloane multicolore, cei mici bucurându-se și de o mulțime de activități distractive.

Și pentru că joaca trece prin stomac, distracția este întregită cu o mulțime de preparate delicioase, existente în meniul special creat pentru cei mici: mini hamburgeri savuroşi sau şniţele delicioase de pui, pizza-pisică, dulciuri sau prăjituri, toate sunt pregătite doar din ingrediente naturale.

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut