Pikaso Kids

Pikaso Kids este un loc de joacă structurat pe categorii de vârstă, dar și în funcție de diferite activități și ateliere creative.

În acest spațiu copiii se pot bucura de o mulțime de atracții: Facepainting, Modelaj baloane, Kangoo Jumps, Zumba Kids, Personaje costumate, Living statues, Mascote şi animaţie, Spectacole de magie şi ateliere creative, Teatru de păpuşi, Tir cu arcul şi poze instant. Indiferent de activitatea preferată, kinderii beneficiază constant de supravegherea personalului instruit.

La Pikaso Kids, indiferent de zi, tariful pentru o oră de joacă este următorul:

Preț/Persoană

25 lei/persoană

Playground reprezintă o zonă de joacă de forma open space, având o suprafață de aproximativ 150 m. Întrucât jocurile preferate ale copiilor se schimbă odată cu creșterea lor, zona este compartimentată în funcție de vârsta prichindeilor. Astfel, există un spațiu pentru buburuzele cu vârste între 1 și 3 ani și o zonă separată pentru piticii cu vârste între 3 și 7 ani. Aici sunt disponibile un carusel rotativ, o zona de escală cu pereţi de căţărat, 3 tobogane cu mingiuţe pentru o aterizare colorată, leagăn şi ţarc pentru copiii mici, coş de basket şi multe alte jucării.

O altă zonă potrivită pentru cei mai măricei este camera Party Box. Aceasta este special creată pentru evenimente muzicale și de mișcare, adresându-se copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Camera dispune de un ecran video și proiector, 3 televizoare (display tv) pentru filme de animație, concerte și lecții demonstrative; Clapă, tobe electronice și X box cu 3 microfoane pentru karaoke, lasere și lumini. Dotat cu toate aceste atracții, spațiul se transformă într-un local ideal pentru orice gen de petreceri.

 

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut