Divertiland Playland

Divertiland Playland îți pune la dispoziție peste 5 000 mp de distracție, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber sau organizare a unor evenimente speciale, indiferent de vârstă.

În acest loc veți găsi o mulțime de metode de distracție și de recreere. Cele mai noi echipamente gonflabile şi jocuri unice în România, noile spaţii pentru organizat evenimente şi noul restaurant Divertiland Diner abia așteaptă să fie încercate. Pe lângă acestea, trebuie să testați pârtia de ski indoor, derdeluşul, trambulinele, pista de karting, caruselul, trenuleţul, peretele de escaladă şi o groază de activităţi şi atracţii care vă promit o zi de neuitat.

În funcție de dorințele și alegerile voastre, consultanții de evenimente vă vor întâmpina cu cele mai avantajoase pachete, astfel încât să beneficiați de o zi de naștere unică. Oferta include, pe lângă spațiu, serviciile de catering, animaţie pentru cei mici, organizare workshopuri şi piese se teatru, recuzita şi multe altele.

Tarife Divertiland Playland

Preț/Persoană

Intrare Adulți gratuit
Intrare Copii (1 – 18 ani) 60 lei (miercuri – duminică)
Intrare persoane cu dizabilități 10 lei
Intrare copii până la 1 an Gratis

*Biletele achiziţionate sunt valabile pentru o singură intrare/ieşire din parcul de distracţii, iar valoarea acestora nu poate fi returnată, indiferent de durata petrecută în parc.

Mai multe detalii găsiți AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut