Iris Play

Transformă petrecerea copilului tău într-un eveniment de neuitat. Dacă-ți dorești o super petrecere în care zâmbetele și buna dispoziție să fie elementele magice, atunci poți alege programul de animație interactiv oferit de actorii inchirierejucarii.ro.

Veseli și jucăuși, membrii echipei Iris Play provoacă la distracție toți invitații, antrenând în diverse jocuri și concursuri atât copiii, cât și părinții. Picturi pe față, cântecele, mult dans și voie bună te vor ajuta să ai parte de o super petrecere.

O mulțime de personaje îndăgite, își vor face apariția indiferent că e vorba de un botez, zi de naștere sau diverse evenimente de la grădi: Minnie, Micky, Elsa, Ana, Rapunzel, Sofia I, Albă că Zăpadă, Belle, Tinkerbell, Jasmine, Fetiţă Candy Belle, Ariel, Cenuşăreasa, Prinţesă pirat Sky, Aurora, Clownita Candy, Neînfricata, Violetta. Astfel, cei mici se vor bucura de o atmosferă de basm alături de personajele lor favorite.

Prețuri Servicii de Animație

Preț L-V: 100 RON/oră Weekend: 120 RON/oră

Iris Play îți oferă spre închiriere și o mulțime de jucării. Castel gonflabil, tobogan gonflabil, piscină cu bile, masă de fotbal „Soccer”, balansoar și multe altele. Cu ajutorul acestora, orice eveniment va fi unul plin de aventură. Copiii se vor juca necontenit, iar plictiseala nu își va spune cuvântul.

Pentru oferte și pachete promoționale sau orice alte detalii, poți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut