Funny Land

Funny Land este locul unde se țin cele mai tari petreceri pentru copii. Aici veți beneficia de un spaţiu generos, în care cei mici se pot juca nestingheriți, având la dispoziţie o mulțime de jucării, adecvate copiilor între 1 şi 8 ani.

Mai mult, cu Funny Land orice idee devine realitate. Beneficiind de serviciile echipelor de actori, artişti sau animatori culturali petrecerea poate avea orice tematică vă doriți. De exemplu, dacă cel mic este pasionat de spațiu, de planete, atunci petrecerea poate fi sub forma unei călătorii prin univers. Dacă știți că prichindelul adoră aventura, atunci goana după comori poate fi elementul surpriză. Sau dacă gătitul este una dintre pasiunile cele mai mari ale sale, un atelier de cooking este ceea ce aveți nevoie.

Pe lângă aceste tematici personalizate în funcție de ideile celor mici, la Funny Land vă puteți bucura de reprezentații inedite ale basmelor și poveștilor. De ce lupul trebuie să fie mereu cel rău? Sau de ce fetele cele bune trebuie să fie întotdeauna frumoase? Cu Funny Land, povestea își schimbă cursul după placul prichindeilor. Mai mult, aceștia vor învăța să nu aibă prejudecăți, să fie creativi și empatici.

Cu toate aceste ingrediente magice, cu siguranță petrecerea copilului tău va fi una ieșită din tipare.

Pentru mai multe detalii despre tarife, oferte și alte asemenea, puteți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut