Kids Adventure

Amplasat în sectorul 1, în zona Bucureștii Noi, Kids Adventure se află în incinta unei construcții noi, dispunând de o suprafață de 250 mp și o capacitate de 30-35 copii.

Considerat unul dintre cele mai moderne locuri de joacă și evenimente din București, Kids Adventure pune la dispoziția prichindeilor o atmosferă cu adevărat magică unde aceștia pot întâlni personajele lor favorite.

Cele mai moderne jocuri video, lumini disco, instalaţii tip laser şi spaţiu de joacă modular de ultima generaţie sunt câteva dintre atracțiile pe care copiii le vor întâlni în acest loc. Aceștia vor petrece momente minunate sub supravegherea unei echipe responsabile, formată din profesioniştii cu studii speciale în educaţia şi dezvoltarea copiilor.

Echipa Kids Adventure organizează și cele mai simpatice petreceri pentru ocaziile speciale din viața kinderului tău: zile speciale, zile de naştere sau onomastice, petreceri tematice de Hallowen, Crăciun sau Paşte, toate vor fi sărbătorite așa cum trebuie. Toți invitații se vor bucura nestingheriți, alături de părinți, de cele mai frumoase momente. Mai mult, toți copiii se vor bucura de libertate maximă, iar tu poți da uitării expresiile nedorite de forma „NU SE POATE!” sau „NU E VOIE!”.

Cu toții știm că orice părinte simte nevoia continuă de a-și proteja copilul. Din acest motiv, Kids Adventure pune la dispoziția tuturor părinților un salon separat în stil Hi-Tech, care este despărțit de sala copiilor printr-un paravan cu geamuri speciale, pentru ca voi să puteți urmări, în orice moment, copiii jucându-se nestingheriţi.

Spațiul pentru părinți are o capacitate de circa 35-40 persoane, acesta fiind dotat cu mobiler modern şi comod, aparate A/C, instalaţii sistem „Dolby Surround”, TV System „Home Cinema”, internet WI-FI. Astfel, voi veți petrece timpul frumos și util, în timp ce kinderii se vor juca necontenit.

Preț/Copil 

Luni – Duminică 10 lei/oră

La cererea clientului, adulții pot dispune de un meniu diversificat, stil restaurant.

Pentru mai multe detalii puteți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut