Little Texas Kids Village

Little Texas Kids Village este un sătuc western în care puteți sărbători momente speciale din viața celor mici. În cadrul sătucului este disponibil un salon pentru petreceri, Kids Saloon, unde pot fi organizate diverse evenimente cu până la 40 de prichindei.

În funcție de preferințele kinderului tău, decorul și accesoriile utilizate pot fi diverse. Pe lângă petrecerile cu specific western (Cowboy și Indieni), aici veți putea alege dintr-o variată gamă tematică: Frozen, M&M, Lego, Tom şi Jerry, Cars şi alte asemenea.

Pe lângă salonul Kids Saloon, piticii se pot bucura de o mulțime de surprize în întregul sătuc texan. Toate cele 4 clădiri disponibile îi surprind pe cei mici cu o mulțime de comori, la tot pasul: saci cu bani, puști, pistoale, lasouri. În parcul exterior, copiii nu vor conteni joaca, spațiul fiind dotat cu tobogane, balansoare și multe alte jocuri interactive.

Little Texas Kids Village este locul unde copilul tău dă frâu liber imaginației, unde povestea sa preferată devine realitate.

Mai multe detalii puteți găsi AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut