Cinema City

Cinema City reprezintă cel mai mare operator de cinematografe din România,  făcând parte din lanțul internațional de cinematografe, Cineworld Group. Multiplexurile acestei companii sunt disponibile în 16 orașe din țară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj,Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

La nivel european, Cineworld Group este prezent în 9 țări, deținând 212 multiplexuri cu mai mult de 1 964 de săli, dintre care 25 sunt IMAX și 12 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost înființat în anul 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi activând în România din 2007.

Experiența pe care o vei trăi în cadrul multiplexurilor Cinema City este una cu adevărat unică din numeroase motive. Aici vei fi întâmpinat într-un mediu premium, în care te vei bucura de servicii impecabile, tehnologie de ultimă generație, ecrane adaptate fiecărei săli, precum și confort prin fotolii de calitate superioară.

Cinema City Cotroceni reprezintă megaplexul cu cele mai multe săli de la noi din țară, incluzând și singura sală IMAX din România, precum și 3 săli VIP.

Începând cu mai 2015, odată cu deschiderea Mega Mall București, este disponibil și primul multiplex din România cu sală 4DX, urmând ca cel de-al doilea să fie deschis 2 luni mai târziu, în cadrul Cinema City Constanța City Park.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut