Teatrul de pe Lipscani

Cunoscut ca cel mai mare teatru independent din țară, Teatrul de pe Lipscani reprezintă una dintre cele mai complexe instituții teatrale din spațiul cultural bucureștean.

Teatrul cuprinde un repertoriu vast de piese dramatice, adresându-se atât publicului dornic de comedii spumoase, cât și spectatorilor pasionați de drame impresionante. Prin intermediul spectacolelor oferite, Teatrul de pe Lipscani urmărește educarea publicului tânăr și foarte tânăr, desfășurând, în acest sens, și numeroase spectacole de teatru pentru copii.

Teatrul de pe Lipscani se mândrește și cu o echipă artistică extrem de talentată. Odată ajunși aici, vă veți putea bucura de prestația unor nume răsunătoare pentru teatrul românesc: Horaţiu Mălăele, Adriana Trandafir, Magda Catone, Valentin Teodosiu, George Ivaşcu, Mihai Călin, Lucian Iancu sau Mihai Ciucă. Alături de aceștia, cu un talent incontestabil, se află și actori tineri, deja îndrăgiți de publicul bucureștean: Dan Rădulescu, Meda Victor, Lari Giorgescu şi Pavel Ulici.

Teatrul de pe Lipscani găzduiește și o mulțime de evenimente speciale, dintre care cea mai mare amploare o are „Fest pe Lipscani”. Pe lângă evenimentele dedicate artelor spectacolului, teatrul desfășoară diverse evenimente muzicale și de dans.

Dacă doriți să savurați spectacolele din repertoriul acestui teatru, puteți intra pe http://kidsout.ro/events/category/evenimente/ pentru a vizualiza programul săptămânal al pieselor de teatru desfășurate de Teatrul de pe Lipscani.

Detalii suplimentare despre activitatea acestui teatru sunt disponibile AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut