Teatrul Zurli

Funcționând din anul 2007, în prezent, Teatrul Zurli este cel mai mare teatru pentru copii din România. Prestațiile Zurli presupun adaptări vesele ale spectacolelor clasice, dar și o mulțime de povești originale menite să fure inima tuturor copiilor.

Comparativ cu alți producători de spectacole, Teatrul Zurli se diferențiază prin susținerea unor piese interactive. Cei mici devin din simpli spectatori, o parte importantă din scenariu: personajele cooperează cu toți copiii, îi implică într-o mulțime de activități, cântă și dansează împreună.

Magia Teatrului Zurli este disponibilă în cadrul Hotelului Caro sau în incinta Teatrului de pe Lipscani. Primul spațiu invită piticii într-un cadru informal, cu pernuțe în loc de scaune. Aici personajele nu sunt cocoțate pe o scenă, ele interacționează cu copiii, atmosfera fiind una de permanentă joacă.

În cel de-al doilea spațiu, spectacolele se desfășoară într-un cadru clasic, personajele performând pe o scenă adevărată. Totuși cei mici vor avea parte de un decor magic cu proiecții și o mulțime de efecte speciale.

Indiferent de spațiul de desfășurare, Zurli duce educația la un alt nivel: mai non formal, mai prietenos și mai interactiv.

Și pentru că îți recomandăm să insufli copilului tău plăcerea pentru teatru, pe http://kidsout.ro/events/category/evenimente/ găsești programul spectacolelor marca Zurli din această săptămână.

Detalii suplimentare despre activitatea Zurli sunt disponibile AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut