Pescariu Sports&Spa

Amplasat în sectorul 2, pe malul Lacului Tei, Pescariu Sports&Spa funcționează din anul 2009, întâmpinându-și clienții cu servicii de cea mai bună calitate.

Fiind un club de sport cu un stil propriu, Pescariu Sports&Spa îți oferă numeroase beneficii de care te poți bucura împreună cu cei dragi. În sezonul de vară, orice zi devine relaxantă la piscina exterioară care însumează peste 1200 mp. Mai mult, puteţi beneficia de tehnologii de ultimă generație de întreţinere şi remodelare corporală în cadrul zonei de spa şi masaj.

La rândul lor, prichindeii se bucură de programe de sport special gândite pentru vârsta lor: mini tenis, înot, scrimă, karate, zumba, squash. De asemenea, o piscină exterioară cu o dimensiune de 6×12 metri şi o adâncime constantă de 0,90 metri îi invită la bălăceală. Întrucât cei mici nu trebuie să rămână nesupravegheați, piscina beneficiază de şezlonguri şi umbrele, atât pentru cei mici, cât și pentru voi, părinții.

Cu toții știm că sportul joacă un rol esențial în viața oricărui pitic. Pe lângă dezvoltarea fizică, acesta contribuie și la dezvoltarea cognitivă, socială şi emoţională. Din acest motiv, Pescariu Sports&Spa te întâmpină cu o gamă variată de oferte, din care tu să poți alege ceea ce se potrivește copilului tău.

Pentru detalii despre oferta disponibilă, intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut