Ferma Animalelor

Înființată în 2009, Ferma Animalelor este amplasată în orașul Pantelimon, însumând în prezent o suprafață de circa 4 ha.

Ferma beneficiază de o suprafață preponderant amplasată în aer liber, însă dispune și de un spațiu închis încălzit, astfel încât copiii vor putea face cunoștință cu animalele în orice perioadă a anului.

La Ferma Animalelor copiii sunt întâmpinați într-un spațiu de agrement cu un decor rural, aceștia bucurându-se de numeroase activități care îmbină distracția cu latura educativă. Prichindeii pot  să învețe de la personalul specializat câte ceva despre fiecare animal în parte; să se plimbe cu poneii (activitate opțională, contra cost); să vadă cum se mulge o văcuță (pentru grupuri); să dea mancare la căprițe, iepurași, ponei, găini, etc.; să se joace într-un loc special amenajat și bine securizat; să își serbeze ziua de naștere în acest cadru, alături de prieteni și animalele preferate (activitate opțională, contra cost).

Activitățile sunt adecvate pentru copiii cu vârste între 0 și 8 ani, aceștia putând petrece momente fantastice alături de familie, într-un spațiu cu totul special, amenajat pe baza conceptului „farm park”.

Prețuri:

Categorie/Zile Luni – Vineri Sâmbătă – Duminică/Sărbatori Legale
> 2 ani Gratuit Gratuit
< 2 ani 8 lei 9 lei
Adult 9 lei 11 lei
Familie (2 adulți și 2 copii) 30 lei 35 lei

Pentru mai multe detalii intrați AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut