Salina Praid

Salina Praid este un un loc extraordinar de vizitat, indiferent de vârstă. Beneficiind de un mediu cu un climat unic, aceasta este ideală în ameliorarea sau rezolvarea unor probleme de sănătate. Chiar dacă ești o persoană sănătoasă, tot vei avea o mulțime de beneficii. Relaxarea, înfrumusețarea pielii sau revigorarea sunt doar câteva dintre acestea.

Baza de agrement este organizată la „Orizontul 50”, fiind amplasată la 120 m subteran. În cadrul acesteia vă veți simți ca într-o adevărată comunitate, dotată corespunzător: sistem de iluminat, wireless şi televiziune, terenuri de joacă pentru copii, spaţii de creaţie şi agrement, capelă ecumenică, cafenea, cinema 3D şi o farmacie cu produse naturiste. Beneficiind de un nivel ridicat de confort, acest mediu inedit și plăcut vă va oferi momente îndelungi de relaxare. Ceea ce trebui să știți este că temperatura medie anuală din subteran este de 16 grade Celsius. Țineți cont atunci când vă alegeți garderoba de vacanță.

Pe traseul de ieșire din Baza de agrement la „Orizontul 60” surprizele continuă. Zona de vizitare Panorama Belvedere „Mina Iosif” vă dă întâlnire în timp ce, tot la acest nivel, puteți face o degustare de vinuri și puteți servi o masă copioasă, cu bucate diverse, pregătite în restaurantul propriu.

Dacă vizitați salina în sezonul cald, atunci, după plimbarea din subteran, vă puteți bucura și de o bălăceală pe cinste la ștrand.

Un lucru important pe care trebuie să îl aveți în vedere este că aveți interzis acccesul în salină dacă suferiți de una dintre următoarele afecțiuni: tuberculoză; bolile acute respiratorii; tensiune mare (faza a treia); cardiopatie ischemică; boala Basedow; boala sistemului nervos manifestată prin leşinări şi ameţeli; claustrofobie; sarcină avansată.

Preț Bilet:

Adulți 25 lei
Copii 15 lei

Preț Abonament Individual (minim 5 zile)

Adulți 12 lei/zi
Copii 8 lei / zi

Preț Parcare

Autoturisme, Motociclete 10 lei
Microbuze 20 lei
Autobuze 30 lei

Pentru mai multe detalii puteți intra AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut

KidsOut