Unde mergem în timpul liber?

Pentru că momentele petrecute în familie trebuie să fie cât mai dese, dar și cât mai speciale, îți oferim câteva sugestii de petrecere a timpului liber, potrivite pentru aventurierii de orice vârstă:

  1. Edenland Parc vă întâmpină cu o mulțime de atracții de la plimbări cu bicicleta, salturi în gol sau trasee în copaci. Atracțiile sunt pentru orice vârstă, indiferent de alegere bucurându-vă de un mediu extrem de sigur.
  2. Parcul de Aventură Comana vă invită să încercați o mulțime de activități distractive. Tiroliană peste lac, acțiuni de traversare sau cățărare sunt doar câteva dintre variante. Enjoy!
  3. Parcul de Aventură Herăstrău aduce adrenalina și distracția la cote maxime chiar în oraș. Cu trasee de dificultăți progresive, acest parc vă invită să testați gustul aventurii.
  4. Terra Park este amplasat în sectorul 6 al Bucureștiului și se adresează întregii familii. Singurele atuuri pe care trebuie să le aveți sunt multă imaginație și un strop de curaj.
  5. Therme București se adresează întregii familii, indiferent de preferințe. Fie că alegeți relaxarea sau aventura și distracția, aici vă veți satisface oricare dintre dorințe.

Pe lângă aceste variante, ai o mulțime de opțiuni disponibile AICI. Intră și alege ce se potrivește cel mai bine familiei tale, în funcție de vreme, zonă sau orice alt criteriu dorești.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut