Workshop de Emotii Pozitive in Actorie

„Lumea întreagă e o scenă și noi oamenii doar actori. Fiecare om își joacă rolul la timpul său” (W. Shakespeare)

Fie că vrei să urci pe scenă, să te cunoști mai bine pe tine însuți sau doar să îți faci prieteni noi, acest workshop ți se adresează!

Noi luăm joaca în serios!

Prin joacă și exerciții interesante, Atelierele de Emoții Pozitive în Actorie te invită să te descoperi, să te bucuri de tine, să respiri corect, să te relaxezi, să-ți găsești echilibrul, să afli ce ai nevoie de la tine și de la ceilalți.

Timp de trei zile pe 3, 4 si 5 septembrie 2018 la „Sala Rapsodia” (fostul Teatrul de pe Lipscani – București) Libro Studio, Maruka Yoga si Psiland prin actrița Diana Stancu, instructor yoga Maria Cocris și psiholog Violeta Simion vor susține 4 ateliere pe zi pentru dezvoltare personală și emoțională prin tehnici de actorie, respirație, mișcare și psihologie.

  • Masterclass-ul se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani și înscrierile se fac în urma unui interviu online în limita a 20 de locuri.
  • Atelierele vor începe la orele 10.00 a.m. și se vor termina la orele 6.00 p.m. cu o pauza de masă, la prânz.
  • Meniul (legume, pește și fructe de mare), băuturile (Masala Chai, apa), fructele și gustările sănătoase sunt asigurate în conformitate cu valoarea nutritivă necesare energiei copiilor pe parcursul celor 3 zile.

Într-o lume în care copiii se confruntă din ce în ce mai mult cu stresul, anxietatea și diminuarea bunăstării fizice, Atelierele de Emoții Pozitive pot fi modalitatea ideală prin care le permitem acestora să dezvolte numeroase instrumente pentru a-și explora bucuria și fericirea pură ca sursă interioară de a păși cu siguranță și încredere în sine în această lume.

Adolescenții vor fi introduși în lumea Emoțiilor prin cîntece, jocuri, imagini și povestiri, într-un mediu neconcurențial, sigur și distractiv.

Pentru mai multe detalii puteti intra AICI sau direct pe pagina evenimentului http://s9.ro/glp

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut