101 Dalmațieni (1961)

Azi vă recomandăm o animație clasică, ce a depășit demult granițele timpului, fiind astfel îndrăgită de numeroase generații: 101 Dalmațieni!

101 dalmațieni (One Hundred and One Dalmatians) este un film de animație produs de Walt Disney la începutul anului 1961 și este bazat pe povestea „The Hundred and One Dalmatians” a lui Dodie Smith. Filmul cu numărul 17 produs de Walt Disney, „101 dalmațieni” a apărut prima dată în cinematografe pe 25 ianuarie 1961.

Când Dalmațienii Pongo și Perdita au 15 cățeluși, Cruella De Vil încearcă să îi cumpere de la proprietarii lor, un compozitor – Roger Radcliffe – și soția sa – Anita. Când cuplul refuză să vândă simpaticele animăluțe, Cruella începe să fure cățeii rând pe rând, cu ajutorul a doi hoți, Jasper și Horace.

Nu durează mult și aceasta este demascată în încercarea de a fura cățeii pentru a crea haine din blana lor. Cei care îi vin de hac, împiedicând complotul maleficei Cruella, sunt chiar părinții dalmațienilor Pongo și Perdita, ajutați de prietenii săi.

În cele din urmă, operațiunea de salvare se încheie cu succes și, mai mult decât atât, în urma experienței trăite, Roger și Anita decid să-și facă o crescătorie de dalmațieni, cu banii câștigați din hitul lui Roger.

Așadar, nu ezitați să vă lăsați captivi pe parcursul a 79 de minute, acestei aventuri presărate cu mult umor, dar și suspans. Cu siguranță vă veți amuza și vă veți destinde, indiferent de vârstă!

Animația este produsă de Walt Disney Pictures și distribuită de Buena Vista Pictures, trailer-ul acesteia fiind disponibil mai jos!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut