5 animații care au premiera la cinema, în luna octombrie

Poveștile savuroase, pline de aventură și suspans, ne atrag indiferent de vârstă. Dacă vă tentează o ieșire cu cel mic la cinema, uite 5 animații care au premiera în luna octombrie!

Animații pe care să le vezi la cinema în luna octombrie

  1. Familia Monstrulescu (Happy Family – 2017)

Are premiera la noi în țară pe 6 octombrie 2017. Ne introduce în atmosfera de Halloween, pe care o savurăm cu toții la sfârșitul lui octombrie. Familia din acest film este departe de a fi fericită. Emma și Frank, împreună cu cei doi copii – Fay și Max – se confruntă cu o mulțime de probleme care îi fac să se certe tot timpul! Și, ca și cum n-ar fi fost de ajuns, cei patru ajung la o petrecere de Haloween, îmbrăcați în costumele specifice acestei sărbători. Dar aici lucrurile degenerează și mai tare, fiind blestemați de o vrăjitoare rea. Prin ce peripeții trec aceștia și ce trebuie să facă pentru a reveni la normalitate, rămâne să descoperiți.

  1. My Little Pony: The Movie (2017)

Este disponibil în cinematografele din țară, începând cu 13 octombrie 2017. Animația urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante.

  1. Sus Ancora! Elias și secretul din Marele Port (Anchors Up – 2017)

Are premiera pe 13 octombrie 2017 și ne prezintă aventurile lui Elias. Acesta are de depășit numeroase obstacole, trebuind să dovedească faptul că o bandă locală face excavări ilegale pentru a extrage un metal preţios emiţător de unde electromagnetice care pot influenţa vremea. Nu va trece mult timp şi Elias îşi va da seama că, pentru a demasca operaţiunea ilegală, are nevoie de ajutorul vechilor săi prieteni.

  1. Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală (The Swan Princess: Royally Undercover – 2017)

Animația este disponibilă în cinematografe începând cu 20 octombrie 2017. Animația este una interesantă, îmbinând lumea prinților și a prințeselor cu cea a gadgeturilor. După ce în Regat sosesc niște vizitatori misterioși, prințesa Alise, Lucas și cu prietenii lor pornesc sub acoperire într-o misiune de spionaj ultrasecretă, pentru a vedea cine e de încredere, și cine nu. Vor avea nevoie de abilitățile lor de detectivi super pricepuți, dar și de gadget-uri cool pentru a dezlega misterul regal, și pentru a salva Regatul.

  1. Micul vampir (The Little Vampire 3D – 2017)

Poate fi vizionat în cinematografe, începând cu 27 octombrie 2017. Animația, inspirată din personajele cărților bestseller scrise de Angela Sommer-Bodenburg, spune povestea lui Rudolph, un vampir în vârstă de 13 ani, al cărui clan e amenințat de un vânător notoriu de vampiri. El îl cunoaște pe Tony, un muritor de vârsta lui, care e fascinat de castele vechi, cimitire și… vampiri. Tony îl va ajuta pe Rudolph în aventura plină de acțiune, dar și de umor, în care vor porni pentru a-și învinge redutabilii adversari, și împreună vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.

După cum vedeți, luna octombrie ne întâmpină cu o varietate de animații, ideale indiferent de vârstă!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut