5 animații cu și despre Crăciun

Pentru că urmează o perioadă de tihnă, de timp petrecut în familie, cu diverse jocuri sau filme de sezon, vă invităm să descoperiți 5 animații cu și despre Crăciun!

Animații cu și despre Crăciun, pentru toată familia

  1. Frozen (Regatul de gheață)

Tuturor ne place zăpada și ne dorim ca sărbătorile de iarnă să fie însoțite de ninsoare… dar ce s-ar întâmpla dacă zăpada și înghețul ar domni veșnic? Cu siguranță ne-ar înspăimânta și ne-ar întrista o astfel de veste… cu această problemă se confruntă eroii noștri din Frozen. Astfel, o profeție malefică face ca un întreg regat să fie învăluit pe vecie într-o iarnă veșnică.

În încercarea de a dezlega acest îngrozitor blestem, Anna, o tânără visătoare, este pe cale să pornească în aventura vieții sale.

  1. Arthur Christmas (Marea cursă de Crăciun)

Cred că orice pitic se întreabă la un moment dat cum reușește moșul să împartă cadouri fiecărui copil de pe planetă, într-o singură noapte. Ei bine, dacă sunteți în pană de explicații, nu trebuie decât să vă uitați la Arthur Christmas.

Animația, explică pe înțelesul tuturor și apelând la mult umor cum tehnologia ultramodernă, din baza de operații de la Polul Nord, îl ajută pe Moș Crăciun să atingă această performanță. Totuși, povestea nu este lipsită de situații limită, obstacole și muuuultă aventură.

  1. Snowtime! (Marea Bulgăreală)

Animația ne prezintă povestea unor copii dintr-un orășel. Aceștia, din dorința de a se distra la maxim, pun la cale o bulgăreală pe cinste. Astfel, la marea bătaie cu zăpadă vor fi invitați toți locuitorii micului orășel, aceștia antrenându-se într-o competiție de neuitat.

  1. Îngerii Crăciunului

În această perioadă a Crăciunului, îngerii își trimit binecuvântarea, răspândind pace, fericire și dragoste pe Pământ. În desenele animate recomandate veți descoperi povestea a 3 frați. Pentru că situația materială a familiei este una precară, tatăl lor pleacă să lucreze în mină, lăsându-i pe cei doi copii mai mici în grija fratelui mai mare, Dan.

Dan nu este satisfăcut deloc de sarcina primită, având o atitudine zeflemitoare față de frații săi mai mici. Cum vor interveni Îngerii Crăciunului în vița eroilor noștri și dacă Dan va începe să creadă în magia Crăciunului, veți descoperi vizionând această poveste.

  1. Polar Expres (The Polar Express – 2004)

Povestea imaginată de scriitorul Chris Van Allsburg într-una dintre cele mai savuroase cărți pentru copii și preluată pentru ecrane de regizorul Robert Zemeckis, spune istoria lui Hero Boy și a uneia dintre nopțile de Crăciun din copilăria sa.

Într-un mod cât se poate de autentic, este extrem de probabil ca fiecare dintre noi sau dintre copiii noștri să se regăsească în această poveste. Hero Boy nu crede în Moș Crăciun și nici în miracole. Dar în ajunul Crăciunului un lucru magic se întâmplă. La ușa casei sale apare un tren – Polar Express – iar conductorul (voce tot Tom Hanks) îl invită înăuntru. Cum se va desfășura călătoria acestuia, rămâne să descoperiți!

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut