5 animații/filme cu și despre căței, pe care să le vezi împreună cu piciul tău

Cățeii sunt unele dintre cele mai simpatice animale domestice, pe care mulți dintre pici și-ar dori să le aibă în casă. Dacă acest lucru nu este posibil, puteți măcar să savurați zburdălnicia acestor animale, vizionând 5 animații/filme super distractive cu și despre căței.

5 animții/filme cu și despre căței, pe care să le vizionați în familie

  1. Air Buddies (Eroi de rasă – 2006) prezintă povestea unor cățeluși mai atipici. Mai exact a unor căței vorbitori. Astfel, Buddy și iubita sa, Molly, împreună cu ai lor stăpâni – Noah și Henry – au labele, respectiv mâinile ocupate cu 5 cățeluși năzdrăvani care vorbesc. Fiecare cățel are câte-un hobby mai ciudat, aceștia fiind unici în felul lor. Spre exemplu, Budderball este obsedat de mâncare, în timp ce Mudbud iubește noroiul. Lucrurile capătă o întorsătură total diferită, în momentul în care, urmând să fie dați spre adopție, simpaticii căței decid să-și ia tălpășița.
  2. Bolt (2008) este o comedie pe cinste, având în prim-plan cățelul cu același nume. Pentru Bolt, nicio zi nu seamănă cu alta, acesta adorând aventura și situațiile limită, experiențe de care are parte doar pe platourile de filmare, întrucât acesta este starul unui serial TV de succes. Lucrurile devin și mai palpitante atunci când Bolt are șansa să trăiască aceste aventuri live. Odată transportat la New York, experiențele trăite aici îi vor arăta lui Bolt că nu ai nevoie de puteri supranaturale ca să fii un supererou.
  3. Space Buddies (Amici în spațiu – 2009). Dacă v-ați atașat de cățelușii vorbitori de la Disney, vă propunem să-i însoțiți pe aceștia într-un loc ceva mai atipic: pe Lună. Cu ajutorul unor noi prieteni stelari, această aventură se va dovedi a fi un pas mic pentru un câine, dar un salt uriaș pentru specia canină!
  4. Doamna și Vagabondul (Lady and the Trump – 1955) este o animație marca Disney, care, deși a apărut de mai bine de 6 decenii, continuă să suscite interesul tuturor privitorilor, indiferent de vârstă. Un muzical pe cinste, animația este ideală de urmărit în familie.
  5. Lassie (1994) – ne invită să descoperim povestea familiei Turner, alcătuită din tata, mama vitregă, micuța Jennifer și adolescentul Matt, care hotărăsc să renunțe la agitația de la oraș în favoarea sălbăticiei din Virginia. Așa cum știți, mutările sunt extrem de dificile, mai ales pentru adolescenți care se obișnuiesc destul de greu în noul mediu, iar integrarea lor în diferite grupuri poate fi un adevărat coșmar. Același lucru i se întâmplă și lui Matt căruia îi este destul de greu să se acomodeze cu împrejurimile. Vestea bună e că familia Turner va găsi un sprijin de nădejde într-un câine, care îi va ajuta să facă față tuturor schimbărilor survenite.

VIzionare plăcută, vă dorim! 🙂

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut