Animăluțe drăguțe, meserii, vehicule și sporturi

Știm că lectură e un obicei care se deprinde la o varstă fragedă.

Din această toamna, odată cu începerea noului an școlar, ALIAS PUBLISHING vine în întâmpinarea micilor cititori cu o minunată colecție de cărți pentru copii, lansată pe piață sub brand-ul ALIAS KIDS.

Prin ALIAS KIDS, ne străduim să contribuim la creșterea numărului de copii care citesc, care învață să citească și cărora le place să citească. Începutul acestui drum e foarte important, iar ideea din spatele demersului nostru e să-i sprijinim pe cei mici când fac primii pași, oferind 4 serii a câte 12 cărți de colorat foarte atractive, dar și educative pentru copii.

Seriile sunt ANIMĂLUȚE DRĂGUȚE, MESERII, VEHICULE și SPORTURI. Pe lângă imaginile de colorat, carțile conțîn texte cu informații esențiale despre tema abordată, precum și abțibilduri colorate pe care copiii dvs. vor fi încântați să le lipească pe paginile fiecărui volum. Cărțile au coperți colorate, lucioase, sunt ștanțate în diferite forme în funcție de subiectul pe care îl propun și suntem siguri că le vor stimula celor mici interesul pentru lectură și cunoaștere cu ajutorul desenelor distractive și ale activităților propuse.

O carte costă doar 6 lei și le puteți găși în librării și la toate chioșcurile de presă din țară, sau le puteți comandă direct la editura, la numărul de telefon 021 317 91 37.

ALIAS PUBLISHING este parte a GRUPULUI EDITORIAL FLACĂRA, care editează, printre altele, bine-cunoscutele reviste REBUS, ALMANAHUL FLACĂRA, MAGAZINUL VERDE, INTEGRAMA DE TOP, INTEGRAMA DE ELITĂ etc.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut