Animația Balto (1995) – o poveste impresionantă despre curaj

Astăzi vă invităm să faceți cunoștință cu Balto, jumătate lup, jumătate husky, o „creatură” extrem de curajoasă pe care cu siguranță o veți îndrăgi din prima clipă și veți sta cu sufletul la gură pentru a afla deznodământul aventurilor sale.

Animația a fost produsă în anul 1995, de Universal Studios și Amblin Entertainment, fiind inspirată dintr-o poveste reală petrecută în anul 1925.

Balto, care locuia în Nome, Alaska, nu era deloc agreat de comunitate că doar, nu-i așa, ce încredere poți să ai într-un lup? Acesta era îndrăgostit de un câine frumos pe nume Jenna, care aparține unei fetițe drăguțe pe nume Rosy. Eroul nostru este curajos, loial și cinstit, dar intră în tot felul de probleme din cauza unui câine rău, pe nume Steele care îi înscenează un furt de cârnați.

Când Rosy se îmbolnăvește, Balto câștigă cursa pentru cel mai rapid câine din oraș, dar încă o dată Steele apelează la un truc murdar și primește sarcina, în locul lui Balto, de a conduce misiunea de urgență.

Lucrurile se complică, iar Balto este nevoit să plece într-o misiune de salvare. Sigur că nu vor lipsi ajutoarele sale, acestea fiind o gâscă rusească pe nume Boris și câțiva urși polari. În cadrul acestei operațiuni care presupune afundarea în pustietate, eroii noștri vor avea de depășit numeroase obstacole.

Animația recomandată se diferențiază de majoritatea producțiilor de profil, oferindu-ne o doză zdravănă de emoție, dar și numeroase lecții de viață. Filmul este ideal de văzut în familie, iar pentru a vă putea convinge de acest lucru, puteți viziona trailer-ul de mai jos!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut