Ascultă-ți copilul. Cinci instrumente simple pentru provocările cotidiene ale părinților

Odată deveniți părinți vor exista numeroase episoade în care nervii noștri vor fi întinși la maxim și mai că ne vine să ne smulgem părul din cap. Desigur că asta nu este cea mai fericită și rezonabilă abordare… dacă vrei să afli cum să reacţionezi cu calm, rãbdare şi blândeţe la izbucnirile emoţionale ale copilului tău, îți recomandăm cartea Ascultă-ţi copilul. Cinci instrumente simple pentru provocările cotidiene ale părinților.

Cartea aparține autorilor Patty Wipfler și Tosha Schore, cuprinzând cinci instrumente care nu dau greş, testate de sute de mii de părinţi din întreaga lume, îţi vin în ajutor.

Ascultă-ţi copilul este mâna întinsă de doi specialişti părinţilor ocupaţi şi copleşiţi de griji din ziua de azi. Cele cinci soluţii practice pe care le oferă sunt pe cât de simple, pe atât de eficiente şi te vor ajuta să ai o relaţie mai strânsă şi mai puternică cu copilul tău, să îi dezvolţi încrederea în sine, inteligenţa nativă şi capacitatea de a învăţa. Peste o sută de poveşti adevărate ale unor părinţi care au pus deja la lucru cele cinci instrumente, fac din cartea scrisă de Patty Wipfler şi Tosha Schore o lectură nu numai educativă, ci şi foarte agreabilă, ușor de parcurs.

PATTY WIPFLER este fondatoarea organizaţiei nonprofit Hand in Hand Parenting, care are o activitate neîntreruptă din 1989, autoare premiată, profesor şi trainer pentru sute de terapeuţi din SUA şi din alte zece ţări. De-a lungul a 40 de ani de carieră, timp în care a lucrat îndeaproape cu părinţi şi copii şi a condus peste 400 de workshopuri, autoarea a pus la punct o metodă revoluţionară de parenting care porneşte de la faptul că relaţiile din familie influenţează decisiv comportamentul copiilor şi capacitatea lor de învăţare.

TOSHA SCHORE este autoare, trainer, blogger pe HuffPost Parenting şi conferenţiar. Mamă a trei băieţi, ea încearcă în cărţile, articolele şi discursurile sale publice să îi ajute pe părinţi să îşi înţeleagă fiii şi să comunice mai bine cu ei, prin joc şi seturi de reguli convenite cu blândeţe. Mai precis, pune în aplicare cele cinci reguli de aur ale Hand in Hand Parenting pentru a stabili o conexiune mai puternică între părinţi şi copii.

Cartea Ascultă-ţi copilul. Cinci instrumente simple pentru provocările cotidiene ale părinților a fost publicată în acest an la editura Humanitas, făcând parte din colecția Parenting.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut