Band Music School

Cursuri de canto, chitară, pian și tobe la Band Music School

Locatie: Prelungirea Ghencea, nr. 122, etaj 2, sector 6, Bucuresti

La Școala de muzică Band Music School facem mai mult decât să predăm copiilor si adolescentilor lecții de muzică. Ambiția noastră este să formăm tinere talente pe care să le susținem și să le promovăm la diferite evenimente organizate împreună cu diverși parteneri.
Un alt element distinctiv al Band Music School este că promovăm conceptul de formație / Band concept, ceea ce înseamnă că îi încurajăm pe copii să cânte în formații mai mici sau mai mari. Integrarea într-o formație le dezvoltă copiilor spiritul de echipă și abilitățile de comunicare, deschizându-le în același timp perspective mai largi în cazul îmbrățișării unei cariere muzicale. De reținut însă că integrarea copiilor într-o formație se va face doar la dorința expresă a copilului, nefiind o condiție de participare la niciunul din cursurile noastre.
Profesorii de muzică de la Band Music School, cu toții absolvenți de Conservator, predau cu pasiune și răbdare atât muzică clasică, cât și muzică contemporană, lecțiile fiind disponibile în trei formate:

Lecții individuale pentru instrument si voce:

• lecții de canto
• lecții de pian
• lecții de chitară clasică și chitară bass
• lecții de tobe
Lecții de grup de educație muzicală pentru preșcolari și școlari – urmăresc familiarizarea micilor cursanți cu sunetele muzicale, cu instrumentele muzicale și cu primele noțiuni de muzică, prin intermediul jocurilor interactive și a cântecelor pentru copii.
Ateliere Gratuite de voce și instrument – pentru a afla din timp de aceste activități, te sfătuim să urmărești pagina de Facebook Band Music School.

Toate cursurile de muzică din cadrul Band Music School sunt personalizate în funcție de preferințele și abilitățile muzicale ale elevilor. Orele de muzică se desfășoară într-un spațiu plăcut, special amenajat, situat în Prelungirea Ghencea nr. 122, etaj 2, sector 6, București.

Pentru a pune în valoare cunoștințele și abilitățile muzicale acumulate la cursurile noastre de muzică, Band Music School organizează periodic recitaluri și concerte în care cursanții au ocazia să arate măsura muncii și talentului lor.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul https://oscoalademuzica.ro

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut