Chef de explorat: activități pentru prima săptămână din iulie

Vara continuă în stilul său lejer, însă nu lipsit de distracție și voie bună. Profită alături de familie de evenimentele ce se desfășoară în prima săptămână din iulie.

7 zile de festival, 5 zile de concerte în Piața George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB și un nou concurs de jazz ne așteaptă la Bucharest Jazz Festival 2018.

HAPPYCINEMA® și Itsy Bitsy FM au grijă ca vacanța de vară a copiilor să nu fie monotonă. În lunile iulie și august, de luni până vineri, copiii cu vârste de până-n 12 ani vor avea acces gratuit la o selecție generoasă de filme, concepută special pentru ei. Programul include filme foarte cunoscute și iubite de cei mici, printre care: Aventura Piticilor 3D (Gnome Alone), Albinuta Maya 2 – 3D (Maya the Bee: The Honey Games), Paddington 2,  Bigfoot Junior 3D (The Son of Bigfoot), Early Man: Tare ca piatra 2D,  Dragonul vrăjit (The Dragon Spell), Aventuri fără pereche (Lichozrouti) , Sus Ancora! (Anchors up) și Incredibila poveste a perei uriașe.

Tu ce faci în vacanța de vară? Hai la Atelierul de creativitate de la Muzeul Țăranului. De luni până sâmbătă. O mulțime de activități, pentru toate gusturile și vârstele, sunt disponibile aici.

Saga Kid ne invită la tabăra urbană Sunt eu, mă vedeți?. În această săptămână, copiii vor putea să-și manifeste vocea lor unică, originală, vor învăța să și-o asculte.

Petrece o vacanță jucăușă împreună cu echipa Re-Mind Center! Toată vara, săptămână de săptămână, zi de zi, aceștia se vor conecta cu fiecare copil în parte, valorificând fiecare moment petrecut împreună!

În această perioadă, se desfășoară și tabăra urbană Fascinanta Romă Antică. Aceasta cuprinde o varietate de ateliere creative și de comunicare, îmbinând într-un mod inedit dezvoltarea cu jocul și relaxarea.

La Fabrilabo ne așteaptă Teatru de Marionete. Începem cu scenete inspirate din poveștile clasice cele mai îndrăgite, Scufița Roșie, Pinocchio, Prințesa și broscoiul. Astfel învățăm să mânuim marionetele, să jucăm dialogurile cu vocile potrivite, să ducem o scenetă întreagă până la capăt. Apoi creăm scenete cu personaje noi, pe care le desenăm și le transformăm în marionete de carton. Iar la final, realizăm propriul mic spectacol cu marionetele proprii.

A patra ediție a Festivalului Marile Serate Muzicale ale Bucureștiului te așteaptă anul acesta la Teatrul Odeon. Muzicieni de renume mondial precum Felicia Filip, Bruno Canino, Mario Hossen, Alexandru Tomescu, Cvartetul Enescu și mulți alții se reunesc pe scena Teatrului Odeon, sub îndrumarea artistică a maeștrilor Anton Niculescu și Cristian Mihăilescu.

Pictează-ți și tu vara în culorile preferate și bucură-te de activitățile preferate. Pentru și mai multe recomandări de evenimente disponibile în prima săptămână din iulie, accesează calendarul KidsOut. Multitudinea de tabere și activități de vară sunt disponibile AICI!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut