Chef de explorat: activități pentru primul weekend din vacanța mare

În primul weekend din vacanța mare vă invităm la explorat. Pentru că am spus rămas bun școlii și grădiniței, pentru următoarele luni, vă propunem să ne distrăm, să ne-amuzăm și, desigur, să-nvățăm câte ceva nou, în fiecare zi.

Uite cu ce recomandări vă întâmpinăm pentru primul weekend din vacanța de vară!

În Parcul Tineretului ne întâmpină un festival cât un carnaval pentru întreaga familie – Festivalul Amintiri din Copilărie. Astfel, haideți la o călătorie în anii frumoși ai copilăriei, pentru 3 zile de poveste, de joacă și de provocări, pentru toate vârstele.

Tot acum se desfășoară Street Food In The Park – ParkLake Summer Edition. Haideți să petrecem cu adevărat, savurând mâncarea apetisantă pe ritmurile concertelor în aer liber ale trupelor: Vama, Vița de Vie, Zdob si Zdub.

Pe 16 și 17 iunie suntem invitați cu mic cu mare la Festivalul Familiei ZURLANDIA, ediția a 2-a! Cel mai mare festival dedicat familiei îți aduce DOUĂ zile de neuitat în mijlocul naturii: activități inedite, joacă, distracție! TOATE, fără grija timpului!

Filme pentru întreaga familie vă întâmpină la Cinema Elvire Popesco. Biletele se pot cumpăra de la casieria cinematografului, online de pe www.elvirepopesco.ro, precum și din locațiile partenere.

Nu rata Atelierele de istorie și artă gratuite: Mogoșoaia copiilor. Acestea se desfășoară în intervalul 16 iunie – 29 iulie 2018, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12:00, cu istoric Alina Havreliuc.

Juxi Magic vă invită cu drag la spectacolul Cesuleț Timpulescu vrea să fie șoricel, după cartea pentru copii cu același nume oferită de Mame de poveste (Alexandra Pintea Varnava și @Vera Grama). Vom afla împreună povestea domnului Cesuleț Timpulescu.

Înscrierile pentru Atelierul de Actorie și Musical Maia Morgenstern continuă. Acesta va avea loc în perioada 1-7 iulie 2018, la hotel „Roua” unde se vor ține cursuri de actorie, canto, dans și dezvoltare emoțională ce se adresează tuturor copiilor între 8 și 18 ani. În timpul celor 7 zile, copiii vor avea ocazia să se întâlnească și să discute cu invitați surpriză, actori, cântăreți, regizori, personalități în domeniul artistic și să dea interviu presei invitate în fața camerelor TV.

Primul weekend din vacanța mare se anunță unul creativ, cu o mulțime de activități care ne provoacă să evoluăm într-un mod distractiv. Descoperă și mai multe evenimente, atât pentru părinți, cât și pentru copii, în calendarul KidsOut. Multitudinea de activități și tabere, disponibile în această vară, sunt disponibile AICI.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut