Chef de explorat: activități pentru săptămâna 25-29 septembrie

Dragii noștri, chiar dacă toamna ne propune o săptămână creionată în tonuri de gri și cenușiu, noi vă propunem activități care să vă coloreze timpul cât mai vesel și frumos! Iată cu ce recomandări vă întâmpinăm în săptămâna 25-29 septembrie!

Pentru o plimbare în aer liber, haideți cu mic cu mare la prima expoziție de sculptură semnată de celebra artistă Alexandra Nechita. Spațiul expozițional poate fi vizitat până pe 19 octombrie, chiar în fața Ateneului Român, unde vor fi expuse 8 lucrări de sculptură, impresionante, realizate de artistă.

Magic Steps ne invită la cursuri de dans sportiv, indiferent de vârstă. Dansul sportiv reprezintă unul dintre cele mai frumoase sporturi din lume, iar în ultimii ani interesul pentru acest sport a crescut în mod simțitor, dansul adresându-se tuturor categoriilor de vârstă. Este fascinant pentru privitori, eleganța și frumusețea costumelor captivează pe oricine.

Art & Hobby Studio ne invită la atelierul de sculptat dovleci. Vei avea ocazia să-ți testezi abilitățile de sculptor la un atelier colorat și „înfricoșător de creativ”. Artiștii de aici te vor îndruma să-ți pui în aplicare cele mai interesante idei despre cum vrei să arate dovleacul decorativ ce îți va înfrumuseța casa de Halloween.

Sunt valoros, comunic, mă adaptez! reprezintă un atelier interesant pentru școlarii cu vârsta între 6-12 ani. În cadrul său, copiii au ocazia de a se autoexplora și a se dezvolta, cu suportul atmosferei și al coeziunii de grup. Copiii vor învăța cum să se exprime mai bine, să-i cunoască pe ceilalți și să relaționeze eficient.

ARCUB ne invită cu mic cu mare la un spectacol inedit: Bucureşti. Instalaţie Umană. Acesta reprezintă o oglindă mozaicată a tuturor celor care au contribuit la el. Arată Bucureștiul așa cum îl percepe acest grup de artiști, fără a-și propune să fie politically correct. Îți arată imaginea unui oraș pe care o poți recunoaște sau pe care o poți contesta, dar care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferent.

Dacă ai obosit să îi explici copilului că bancomatul nu îți oferă bani nelimitat, înscrie-l la atelierele de educație financiară Ce facem cu banii?. În cadrul acestora, copiii vor învăța cum să își gestioneze bugetul personal, cum să obțină primii bani din ideile proprii, să își formeze primele deprinderi de economisire.

Dacă sunteți tentați la o serie de întâlniri de parenting, haideți la Înțelepciune de părinte – Succesul copilului tău. Acest program este susținut de Psihoterapeut Vistiana Long și ne invită la o serie de întâlniri bilunare de împărtășire, networking și dezbateri creatoare de sens, de la suflet la suflet.

Teatrul Ion Creangă ne invită în Cartierul Poveștilor. Spectacolul este o formă specială de teatru interactiv în aer liber. Este o întâlnire în care actorul și spectatorul devin prieteni, pentru că iau parte împreună la palpitante întâmplări din lumea circului, trăiesc aventuri spectaculoase în Casa Cărții, descoperă universul în Casa lui Dumnezeu, află câte ceva despre miracolul venirii pe lume în Casa Maternității și învață să fie cu adevărat curajoși.

Și asta nu e tot, pentru a vedea programul detaliat al evenimentelor și atelierelor din săptămâna 25-29 septembrie, accesează calendarul KidsOut.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut