Chef de explorat: activități pentru weekendul 5-6 mai

O mulțime de evenimente ne bat la ușă în weekendul 5-6 mai și ne invită cu mic cu mare, să petrecem momente distractive, dar și educative.

Propunem să ne-nseninăm weekendul, participând la tot soiul de activități care îmbină utilul cu plăcutul, într-un mod inedit.

Toți picii cu vârste între 4 și 7 ani sunt invitați la Kids Ballet Yoga. Într-o lume în care copiii se confruntă din ce în ce mai mult cu stresul, anxietatea și diminuarea bunăstării fizice, clasele de Balet-Yoga pot fi modalitatea ideală prin care le permitem copiilor noștri să dezvolte numeroase instrumente pentru a-și explora și dezvolta calitățile fizice, mentale și emoționale.

Ludotech ne invită la Toy To Go. Aduceți o jucărie în stare bună spre excelent și alegeți din cutiuță, alta pe gustul vostru.

Copii, vă invităm să participați la un atelier de astronomie interesant și amuzant, susținut de Adrian Șonka, coordonatorul Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din București. Pe parcursul atelierului, micuții pasionați de astronomie și cei pur și simplu curioși să exploreze cerul înstelat al nopții vor parcurge o călătorie de milioane de ani lumină, pornind de pe Terra, spre galaxiile cele mai îndepărtate ale Universului.

Proiectul de educație prin cultură Ateliere de lectură SmARTkid cu scriitori contemporani este destinat copiilor cu vârste între 6 și 12 ani. Atelierele vor avea loc în Teatrul Național, în Librarium (reper, metrou Universitate) și sunt GRATUITE. Acestea durează 1 oră, sunt interactive și au o componență de workshop (de arte vizuale și abilități practice), care transformă lectura textelor literare într-o activitate plăcută, reconfortantă și asumată de către copii.

În Plaza România ne așteaptă un Super Spectacol by Gașca Zurli. Vino să iei parte la distracție, ne vom întâlni cu celebrele personaje din Gașca Zurli și vom face cunoștință cu prieteni noi. Ne vom poza, filma, vom dansa și vom cânta tot felul de cântecele pe gustul celor mari și mici.

Copiii de 4-9 ani împreună cu ai lor părinți sunt așteptați să descopere Magia primăverii – cu ajutorul unui atelier de poveste yoga interactivă, ce combină mişcările fizice, exercițiile de respirație, improvizație, desenul şi dansul pentru a crea o poveste plină de voie bună.

Preșcolarii sunt invitați la spectacolul Cu toții au văzut o pisică. O pisică la fel ca toate pisicile cu mustăți, urechi și gheare, pleacă la plimbare. Dar ce-o fi oare de arată așa diferit? Mică, micuță cât un ac, lungă, slabă, deșirată, dolofană și numai bună de ronțăit… Ați ghicit! Depinde cine se uită la ea. Oare cine? Vino să vezi, iar după spectacol, o pisică vei crea, în viziunea ta!

După cum observăm, metodele de petrecere a timpului liber, în weekendul 5-6 mai, sunt extrem de variate. Pentru și mai multe activități, consultă cu încredere calendarul KidsOut.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut