Chef de explorat: cum petrecem săptămâna 6-10 noiembrie

E-nceput de noiembrie, iar activitățile distractive și educative continuă. Iată cu ce recomandări vă întâmpinăm în perioada 6-10 noiembrie!

Toți copiii cu vârsta de peste 5 ani sunt invitați la spectacolul Harun și Marea de Povești. Având la bază una dintre cele mai frumoase povești contemporane, inspirată de „O mie și una de nopți”, spectacolul prezintă o călătorie pe cealaltă lună, luna numită Kahani (Poveste), care circulă prea repede pentru a fi detectată de pe Pământ.

Un atelier interesant pentru părinți este Copilul între nevoi și dorințe! Toți părinții pe care îi cunosc vor să înțeleagă și să contribuie benefic la împlinirea nevoilor copiilor lor. O întrebare care îi pune însă adesea în încurcătură este Care este diferența dintre nevoile reale ale copilului meu și dorințele lui? Este subiectul pe care îl vom explora în profunzime împreună în acest atelier de trei ore, împreună cu Monica Reu.

Și în această săptămână, în ParkLake, suntem invitați la întâlnirile grupului Alăptare și BabyWearing Titan. Participarea este gratuită, iar copiii sunt bineveniți.

Vrei să înțelegi mai bine reacțiile copilului tău? Descoperă cum puteți vorbi aceeași limbă si cum poți construi sau repara cea mai importantă relație din viața ta, în cadrul grupului de educație parentală „Cercul Siguranței”.

Programul Înțelepciune de părinte este susținut de Psihoterapeut Vistiana Long și ne invită la o serie de întâlniri bilunare de împărtășire, networking și dezbateri creatoare de sens, de la suflet la suflet.

Elisa Playground invită picii la cursuri de balet. Acesta se desfășoară în fiecare joi, sub îndrumarea profesoarei Ruxandra Moise.

Toți copiii cu vârsta peste 7 ani sunt invitați la spectacolul de operetă Noapte la Veneția. Decoruri de poveste, artiști tineri și talentați. Haideți la Opera Comică pentru Copii pentru a pluti împreună spre Veneția!

Nici toamna nu s-a instalat bine, că Children Tour ne invită deja să ne gândim la activitățile frumoase de iarnă. Așadar, nu ezitați să vă planificați din timp activitățile și excursiile din preajma Crăciunului (și să prindeți locuri în frumoasele excursii pe care aceștia le oferă).

Dacă cheful tău prea mare de explorat nu se mai satură de recomandări, accesează calendarul Kidsout și descoperă evenimentele disponibile în perioada 6-10 noiembrie.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut