Chef de explorat: cum petrecem ultimul weekend din 2017

Dragii noștri, dacă în ultimul weekend din 2017 aveți chef de explorat, încă mai există unele evenimente cu spirit de sărbătoare. Iată cu ce recomandări vă-ntâmpinăm!

Târgul Cărtureștilor 2017 este deschis și în acest weekend! În cadrul acestuia, ne așteaptă o mulțime de atracții de citit, de ascultat, de văzut, de jucat și de savurat. Pe lângă toate acestea, puteți găsi în târg cutiuțe muzicale, genți și rucsacuri, căști, accesorii pentru bicicletă, sacoșe ilustrate, portofele din materiale reciclate, ceasuri de mână și de perete, tocuri de ochelari, lămpi pentru lectură, lumânări parfumate, cutii și cutiuțe, caleidoscoape, jocuri de logică, viniluri, ceainice de porțelan sau prese franceze, accesorii pentru petrecerea de Revelion, tatuaje temporare, benzi adezive cu imprimeuri creative sau kituri pentru magicieni începători.

Poveste de iarnă ne așteaptă la Arena Națională. Începând cu data de 15 decembrie, în incinta Arenei Naționale – intrarea Maior Coravu și timp de două luni poți explora tărâmul de poveste.
Patinoarul, trenulețele, caruselul, Moș Crăciun, artiștii tăi preferați și multe alte surprize te vor fermeca pe loc, și vei dori să te întorci.

La Opera Comică pentru Copii, Târgul Poveste de Crăciun continuă. Pe parcursul desfășurării târgului, ne așteaptă o mulțime de surprise:

  1. Cel mai mare Patinoar dedicat exclusiv copiilor, iar în weekend avem mini spectacole pe gheață cu personajele noastre!
  2. Scenă cu multe programe artistice, pe care vor evolua soliști vocali, instrumentiști din orchestra noastră, copiii de la Atelierele ”Micul Artist” și corurile Cantus Mundi.
  3. Târg cu mâncăruri și băuturi de sezon, mai ales fierbinți, desigur, dar și ”Atelierele lui Moș Crăciun” – de făcut decorațiuni, de pictat, de colorat, de scris scrisori lui Moș Crăciun, de face painting, etc. -, plus un loc special ”Games Room” / ”Camera de Joacă”.
  4. ”Căsuța lui Moș Crăciun”, unde, din 8 decembrie va poposi chiar Moș Crăciun în persoană!

La Iris vă invită la Petrecere de Revelion în familie. Aici ne așteaptă un super program de divertisment: Campionat de distracție în familie; Program de animație cu personaje de poveste; Show de magie; Numărătoare inversă pentru trecerea dintre ani după fusul orar al copiilor (undeva pe la ora 21:00) și multe alte surprize.

Pentru mai multe evenimente disponibile în această perioadă, accesați calendarul KidsOut.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut