Chef de explorat: evenimente pentru weekendul 28-29 octombrie

Weekendul 28-29 octombrie ne aduce numeroase surprize în spiritul de Halloween, dar nu numai! Uite câteva evenimente care te invită să petreci timp frumos împreună cu toată familia.

La OCC ne așteaptă Noaptea Vrăjitoarelor. Finalul lunii octombrie aduce o suită de spectacole itinerante la Opera Comică pentru Copii, cu vrăjitoare și alte personaje negative din spectacolele noastre, văzute foarte de-aproape.

Dacă piciul tău are între 3 și 5 ani, haideți să construim împreună casa bântuită, să vă faceți prieteni noi și să descoperiți multe alte surprize distractive! Toate în cadrul atelierului Friendly Halloween.

O altă petrecere de Halloween, dedicată copiilor de 4-12 ani, este Supa Vrăjitorească.

Sau ce spuneți de Halloween în stilul Edenland Park – HallowEDEN? În aerul răcoros de toamnă, la focul ceaunelor cu mâncăruri proaspete și băuturi calde aromate, cu prisma căsuțelor în copaci decorate cu dovleci, cu felinarele sclipind printre ramuri, cu personaje de poveste în paradă, făcându-și loc prin pânză de păianjen, se anunță o seară de pomină.

Un alt atelier în spiritul acestei sărbători internaționale este Dovleci la microscop. Toamna aceasta descoperim știința din spatele roadelor de toamnă. Dovlecii, în toate formele, culorile și mărimile ajung acum obiect de cercetare pentru copiii curioși.

CityStars ne invită la Halloween în Lumea Poveștilor. Aici ne-așteaptă o mulțime de surprize printre care teatru cu actori și păpuși, paradă de costume și dovleci fioroși.

Preșcolarii sunt așteptați să descopere în premieră, alături de Domnul Căluț-de-mare, o poveste interesantă despre iubire și familie.

Pentru părinți, un eveniment cel puțin interesant care se desfășoară în acest weekend, este Conferința Cultivarea inteligenței parentale prin curaj, compasiune și conectare. Trei dintre cei mai apreciați experți în psihologie și parenting vor urca pentru prima dată pe aceeași scenă, în scopul de a ne împărtăși informații esențiale pentru starea de bine a copiilor și a părinților lor.

Surprizele din weekendul 28-29 octombrie nu se opresc aici! Intră pe calendarul de evenimente KidsOut și construiește un sfârșit de săptămână pe placul întregii familii!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut