În cinematografe: Dragonul Vrăjit (The Dragon Spell – 2017)

Vă tentează o călătorie plină de aventură pe un tărâm magic, în vremurile de demult ale dragonilor? Atunci luați-vă picii de mână și mergeți împreună la cinema, să faceți cunoștință cu Dragonul Vrăjit (The Dragon Spell – 2017).

Animația ne introduce într-un ținut desprins din basme, unde o familie își duce traiul veselă, până când o legendă începe să le perturbe existența. Tocmai despre capul acestei familii se crede că este eroul care a învins ultimul dintre dragonii ce amenințau omenirea. Mezinul familiei, Nicky – personajul principal al poveștii – avea să moștenească curajul tatălui său.

Din acest motiv, dar și din dorința de a deveni un erou, exact ca tatăl său, Nicky pornește în căutarea unui dragon ce era ținut captiv de o vrăjitoare. Pe Tărâmul Magic, își face mulți prieteni, o veveriță kamikaze, un liliac vorbăreț, dar mai ales pe Rocky, care-l învață să călărească melci viteziști cu trei ochi și să zboare cu țânțari prietenoși. Cel mai curajos dintre ei va vedea primul dragonul. Cum va decurge întâlnirea dintre Nicky și dragon, dacă vor deveni aceștia prieteni sau nu, rămâne să descoperiți.

Pe lângă povestea plină de aventură și personaje fantastice, grafica 3D va face să vă îndrăgostiți de Tărâmul Magic – o lume plină de culoare și de animale supradimensionate, însă extrem de simpatice și prietenoase.

Un aspect important de reținut este că povestea în sine nu este extrem de complicată și complexă, astfel că un copil trecut de 8-10 ani s-ar putea să nu o găsească la fel de interesantă și misterioasă că un puști ceva mai mic.

Totodată, celor mici, animația le va oferi modele de curaj și onestitate, atât fetițelor, cât și băieților. O mostră din aventura ce vă așteaptă, găsiți în trailerul de mai jos!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut