Cocoșatul de la Notre-Dame (The Hunchback of Notre Dame – 1996)

Aveți chef de o animație de văzut în familie, dar nu știți pentru ce să optați? Cocoșatul de la Notre-Dame (The Hunchback of Notre Dame – 1996) vă va surprinde indiferent de vârstă!

Produsă de Walt Disney Pictures, animația reprezintă o ecranizare reușită a minunatului roman semnat de Victor Hugo. Coloana sonoră îți va atinge sufletul, iar personajele reprezintă o varietate de tipologii, fiind extrem de bine conturate.

V-așteaptă o poveste emoționantă, compresată în 91 de minute pline de magie, culoare şi muzică! O poveste autentică despre prietenie, iubire, ură, ipocrizie.

Filmul este pentru toate gusturile, iar învățăturile sunt ușor de desprins, indiferent de vârstă. De asemenea, animația este un exemplu original despre cum, de cele mai multe ori, exact ca și în viața reală, aparențele înșeală.

Subiectul filmului Cocoșatul de la Notre-Dame (1996)

Quasimodo, un clopotar diform, trebuie să-și câștige independența față de un ministru depravat și crud pentru a-și ajuta prietena, o țigancă dansatoare…

 Atunci când era copil, Quasimodo a fost aproape ucis de Claude Frollo după ce acesta a omorât-o pe mama sa. Obligat de Arhidiaconul de la Nôtre-Dame, Frollo a fost nevoit să-l crească pe Quasimodo că și cum ar fi fost fiul sau. Cu toate acestea, Frollo s-a purtat urât cu bietul Quasimodo, ținându-l ascuns în turnul catedralei și spunându-i că nu va fi niciodată acceptat de societate. Totuși, totul se schimbă atunci când cocoșatul o întâlnește pe Esmeralda, o tânără țigancă foarte frumoasă….

Dacă încă nu v-ați convins că aceasta reprezintă o animație care nu merită ratată, vă invităm să urmăriți trailer-ul de mai jos!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut