Copii de astăzi sunt norocoși!

ARStudio

Copiii de astăzi sunt norocoși! Nu încetez să mă minunez de jucăriile lor, hăinuțele, nu mai spun de locurile de joacă unde își petrec timpul. Copilăria lor e plină de surprize!l
Pe când eram copii nici măcar nu ne puteam imagina asemenea lucruri.

Copiii de astăzi evoluează rapid, evoluează frumos, iar părinții încearcă să le ofere tot ce e mai bun. Mă bucură faptul că jocul, astăzi, face parte din procesul educativ.

Același lucru se întâmplă la AR Studio. Copiii învață jucându-se!
Acest loc oferă copiilor posibilitatea de a descoperi lumea într-un mod aparte. Cei mici asimilează noțiuni din biologie, matematică, fizică, astronomie…folosind realitatea augmentată.

Să va lămuresc, Realitatea augmentată este altceva decât realitatea virtuală. Realitatea augmentată suprapune obiecte 3D peste lumea reală pentru a crea senzația că se află chiar în față ta, păstrând legătură cu mediul înconjurător. Altfel spus, la AR Studio vorbim despre proiecții. Proiecții în nisip, proiecții în pardoseală, proiecții pe pereți.

La AR Studio vulcanul care erupe este palpabil, iar cursurile de yoga se pot desfășura chiar sub apă, între corali și peștișori multiculori. Nu mai spun de poligonul virtual care atrage nu doar băieții, ci și pe tăticii lor.

Totuși chiar și cei foarte mici își găsesc de treaba aici☺ Dimineață pe orar sunt cursurile de Yoga Mom&Baby, First Step în Music, Art&Craft…

La sfârșit de săptămâna, pe lângă petreceri private (pentru copii și adulți ) se dau spectacole, show-uri și “cireașa de pe tort” evenimente Parents Night Out. Adică îți lași copiii de la 8 la 11 seară, iar tu, că părinte, te poți bucură de o ieșire în oraș cu prietenii sau o cină romantică. Așa ceva…!:)

În acest timp cei mici partcipa la ateliere, jocuri intercative, au acces la Ar Sandbox, table și mese interactive, JoinBeam și bineînțeles, cinema și popcorn.
Uite că așa părinții reușesc să ia o gură de aer fără să se simtă vinovați față de copiii lor. Cunoașteți sentimentul, da?:)

Așa și încă un lucru drăguț și …neobinuit. La AR Studio sunt invitați eroi vii! Exact! Piloți, pompieri, avocați, profesori, medici…Oameni care inspiră copiii! Cei mici le pot pune ,timp de o ora invitaților un million de întrebări. Întrebarea mea e, ce poate fi mai frumos decât să înveți din experiență un erou real, unul care te ține în brațe și îți vorbește despre meseria lui fascinantă.

Gata cu vorbaraia!:-)

Mergeți în Floreasca și vă convingeți singuri!

Mai multe detalii despre program puteți găsi accesând site-ul www.AR-Studio.net

 

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut