Copiii și salinoterapia

Stilul de viață urban și factorii de mediu poluanți regăsiți aici cauzează constant probleme de sănătate amplificate în rândul celor mici. Grija părinților de a găsi un echilibru în programul celor mici se transformă într-o adevărată provocare când vine vorba de alegerile care trebuie luate în tratarea afecțiunilor respiratorii.

Astm, bronșită, răceală, tuse, toate acestea fac viața celui mic mai grea, iar pe cea a părinților plină de decizii dificile în ameliorarea și prevenirea acestora.

Salinoterapie copii

Când a fost însă ultima oară când ați luat în considerare terapiile 100% naturale precum salinoterapia?

Salinoterapia sau terapia cu sare presupune inhalarea de micro-cristale de sare, precum și obținerea unui strat subțire de sare pe piele, și este complet sigură pentru copilul tău. Mai mult, aceasta reprezintă o metodă complementară de tratament, 100% naturală, fără efecte adverse.

De ce sunt copiii vulnerabili în contractarea unei boli respiratorii?

Copiii sunt predispuși la boli respiratorii deoarece sistemul lor respirator nu ajunge la dezvoltarea completă până la vârstă de nouă ani. Prin urmare, acesta nu poate filtra alergenii din aer, poluare, sau virusuri precum la adulți. Adăugați la asta faptul că poluarea din mediul nostru este în continuă creștere, cu mai multe substanțe chimice și mai multă tehnologie. Inspirăm poluarea aerului de zi cu zi din cauza fumului de la vehicule, fabrici și coșuri de fum care pot avea efecte asupra sănătății respiratorii, atât pe termen scurt, dar și pe termen lung.

Numărul de americani care au astm a crescut de la 20 milioane în 2001 la 25 milioane în 2009 și continuă să crească.

România, o țară în curs de dezvoltare se înfruntă la rândul ei cu probleme similare, în consecință, terapiile naturale devin o necesitate în crearea unui stil de viață sănătos.

Menținerea sănătății copilului

Fie că micuțul tău are sau nu afecțiuni respiratorii, se poate bucura în continuare de beneficiile terapiei de sare. Salinoterapia este distractivă pentru copii, relaxantă, 100% naturală, fără substanțe chimice și nu cauzează efecte secundare. Sarea de Himalaya pură ajută la reducerea inflamației, cantității de mucus, deschide pasajele înfundate în sistemele respiratorii superioare și inferioare, eradicând totodată alergenii din aer, microbii și bacteriile.

În timp ce copiii citesc, colorează sau se joacă în camera în care sunt inhalate particule de sare, aceștia primesc un tratament sănătos fără să își dea seama!

Vă așteptăm împreună cu micuții voștri la o ședință demonstrativă gratuită, pentru a vă bucura de beneficiile salinoterapiei. Ședința demonstrativă gratuită se programează la 0733.809.377, în limita locurilor disponibile. Pentru înscrieri, intră aici: HTTPS://WWW.SALINABYABC.RO/LAST-MINUTE-APRILIE/

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut