Early Man: Tare ca piatra (2018)

Astăzi vă invităm să faceți o călătorie în timp, mai exact la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul. Această minunată călătorie devine posibilă, vizionând animația Early Man: Tare ca piatra (2018).

Personajul central este Dug – un om din epoca de piatră, care trăiește cu tribul său amuzant și fericit, într-o vale îndepărtată și luxuriantă. Această vale se află de fapt într-un crater imens care s-a format atunci când un asteroid a lovit Pământul cu milioane de ani în urmă. Până acum, acest trib și-a dus traiul liniștit, fără să aibă habar de restul populației umane.

Această liniște este perturbată atunci când valea în care ei trăiau, este infiltrată de soldați care călătoresc pe spatele unor mamuți blindați. Ostașii erau în căutarea de metale, așa că au urmărit tribul și au preluat valea. De asemenea, Dug este transportat într-o metropolă ticsită cu bronz, aceasta fiind condusă de Lordul Nooth.

Acțiunea îl plasează pe Dug într-o cursă nebună și, brusc, acesta „aterizează” pe un teren de fotbal, fiind plasat în rolul de portar.

Când ceilalți jucători descoperă că nu este un jucător de fotbal și este, de fapt, un om al peșterii din epoca de piatră, aceștia sunt extrem de indignați. Eroul nostru curajos se ridică în fața mulțimii și cere ca tribul lui să aibă șansa să joace fotbal împotriva campionilor. Dacă vor câștiga, vor putea să se întoarcă în vale și să trăiască în pace. Dacă vor pierde, vor fi forțați să lucreze în mine.

Dug trebuie să se întoarcă la tribul său și să-i învețe cum să joace fotbal, în speranța că poate vor câștiga jocul. Totuși, lucrurile nu sunt la fel de ușoare cum eroul nostru și-a imaginat. Deși nu sunt cei mai pricepuți jucători, atuul lor este că sunt o echipă unită cu un obiectiv comun.

Va reuși Dug și echipa lui să câștige jocul și să-și recupereze valea? Rămâne să descoperiți!

Early Man este o animație plină de aventuri, recomandată copiilor peste 5 ani și adulților. Povestea este una antrenantă, plină de aventuri, iar principalul mesaj pe care aceasta îl propagă este că șansele de reușită sunt mult mai mari atunci când alegi să lucrezi în echipă, decât pe cont propriu.

Valorile prezente în film, pe care le puteți consolida în rândul copiilor, sunt curajul, lucrul în echipă, grija față de persoanele din jur sau lupta pentru propriile țeluri.

0 Comentarii

Adauga un comentariu

KidsOut